Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

Χριστουγεννιάτικες Εκδηλώσεις του Σωματείου μας.

Ευχαριστούμε θερμά τον ιδιοκτήτη του καταστήματος πρωην 'ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ' στην παραλία Ωρωπού, τον κ. Προκόπη Ματζούκη για την δωρεαν παραχώρηση του χώρου προκειμένου να πραγματοποιηθουν οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις μας. Ευχαριστούμε...!!!

Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

Συνεχίζουμε τις στειρώσεις.

Μετά την εξέλιξη της ματαίωσης της Β' Φάσης δωρεάν στειρώσεων για αδέσποτα από τον Δήμο Ωρωπού η μόνη βοήθεια που μπορεί να παρασχεθεί στο Σωματείο μας και τους δημότες ως προς αυτό το θέμα είναι  από εθελοντές ή μέσα από προσφορές.
Μέσα σ' αυτό το πλαίσιο η κτηνίατρος κ. Ειρήνη Ταπούτη προσφέρει σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές (κόστους) μαζικά στειρώσεις σε αδέσποτες γάτες και σκύλους.
Όποιος φιλόζωος συμπολίτης μας ενδιαφέρεται να στειρώσει κάποιο αδέσποτο ζωάκι μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στα τηλέφωνα του Σωματείου για περισσότερες λεπτομέρειες.
Εμείς ως Φιλοζωικό Σωματείο Καλάμου ευχαριστούμε θερμά την κα. Ταπούτη που προσφέρει ό,τι μπορεί για τα αδέσποτα του Δήμου μας. 

Βρέθηκε θηλυκό pitbull στο Χαλκούτσι.



Βρέθηκε στο Χαλκούτσι στην είσοδο του χωριού  θηλυκό pitbull νεαρής ηλικίας υγιέστατη πολύ φιλική και με τις γάτες.  Όποιος  την ψάχνει  η  θέλει  να την υιοθετήσει ας καλέσει  στο
6980781229 Βασίλης.

Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

Μπράβο στο ΕΠΑΛ Μαρκοπούλου...με μια αγκαλιά βιβλία.

Την συνδρομή του Σωματείου μας ζήτησε πρόσφατα η Διεύθυνση του ΕΠΑΛ Μαρκοπούλου προκειμένου να δοθούν για υιοθεσία κουταβάκια που κάποιοι εγκατέλειψαν στην αυλή του σχολείου. 
Η φιλοζωική ευαισθησία της Διευθύντριας, του Συλλόγου καθηγητών και των μαθητών του σχολείου ήταν μια ευχάριστη έκπληξή!
Σαν επιβράβευση από την μεριά μας προς το ΕΠΑΛ Μαρκοπούλου έχουμε ξεκινήσει εκστρατεία για να εμπλουτίσουμε την σχολική του βιβλιοθήκη κυρίως με λογοτεχνικά βιβλία. Θα είμαστε πάντα κοντά στους καθηγητές και τους μαθητές όπου μπορούμε να προσφέρουμε.
Ένα από τα σκυλάκια που υιοθετήθηκαν

Το εγκατέλειψαν αβοήθητο.

Το εγκατέλειψαν αβοήθητο σε ερημικό σημείο στο Συκάμινο πιθανότατα γιατί είναι άρρωστο.
Το Σωματείο μας ανέλαβε την θεραπεία του. Σε σύντομο χρονικό διάστημα θα είναι καλά και θα δοθεί για υιοθεσία.

Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

Ας μην ξεσπάμε σε ψυχές..

Η έλλειψη υποδομών μέριμνας για τα κατοικίδια στην δημοτική ενότητα Βαρνάβα του Δήμου Μαραθώνα έκανε την παρουσία του Φιλοζωικού Σωματείου μας απαραίτητη για να σωθεί από το μαρτύριο της έλλειψης τροφής, νερού και καταφυγίου, ο δεμένος σε δέντρο, σκύλος της φωτογραφίας. 
Η ανταπόκριση της δημοτικής αστυνομίας του Δήμου Μαραθώνα ήταν άμεση προκειμένου να λυθεί το πρόβλημα. Τους ευχαριστούμε πολύ!
Η ΛΙΖΑ ΣΤΕΙΡΩΘΗΚΕ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ.
ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΒΡΙΣΚΕ ΩΣ ΕΥΚΟΛΗ ΛΥΣΗ ΝΑ 'ΞΕΦΟΡΤΩΝΕΤΑΙ' ΤΑ ΚΟΥΤΑΒΙΑ.
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΜΑΣ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ.

Υπέροχα ημίαιμα λυκοσκυλάκια χαρίζονται μόνο σε φιλόζωους!!
 τηλ.6972575068