Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016



Με όλες τις καιρικές συνθήκες είμαστε δίπλα σε όλα τα ζωάκια που μας έχουν ανάγκη, για το φαγητό ή τη θεραπεία τους. Αυτός ο μικρούλης έχει πρόβλημα στα πίσω πόδια και τον βρήκαμε χωμένο πίσω από ένα δέντρο, χωρίς να μπορεί καν να σηκωθεί να φάει. Εμείς λέμε ότι είναι τυχερός, τελικά, γιατί τον βρήκαμε και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να γίνει καλά.
Αφού ευχαριστήσουμε όλους αυτούς που μας βοηθούν κι είναι κοντά μας, σας προτείνουμε να το σκεφτείτε και να δώσετε μια στέγη σ' αυτό το γλυκό τυπάκι.


Αυτός ο κορίτσαρος είναι ένας φύλακας μοναδικός και τόσο γλυκιά με αυτούς που την αγαπάνε, όσο δε φαντάζεστε. Έχει ταλαιπωρηθεί πολύ ζώντας σα φυλακισμένη και ψάχνει ένα σπίτι που θα την προσέχει και θα το προσέχει. Είναι στειρωμένη κι εμβολιασμένη και περιμένει τη νέα της οικογένεια




Είναι όμορφη, γλυκιά, φιλική και ποζάρει όλο τσαχπινιά. Φιλοξενείται προσωρινά κι ανυπομονεί να πάει σε ένα σπίτι που θα την αγαπούν πολύ. Τηλ. 6976497924

Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2016




Τα πανέμορφα κουταβάκια της φωτογραφίας βρίσκονται στην περιοχή Ανκόνα κι αναζητούν σπίτι. Έχει γίνει αποπαρασίτωση και τα λίγα δερματικά που έχουν, θα γιατρευτούν με θεραπεία εύκολα. 
Είναι απίστευτα γλυκά, χαδιάρικα και παιχνιδιάρικα σκυλάκια. Θα τα αφήσουμε να μεγαλώσουν στο δρόμο?