Πέμπτη, 3 Μαρτίου 2011

Ενημέρωση 3-3-11

Εχθές, Τρίτη 2-3-11, επισκέφθηκα τον κτηνίατρο κ.Κτενά και αφου συζητήσαμε, συμφωνίσαμε οτι εκείνος θα είναι ο κύριος κτηνίατρος του Σωματείου μας. Η προσφορά που μας έκανε ήταν η πιο συμφέρουσα σε σχέση με άλλους κτηνιάτρους που είχα μιλήσει. Είναι και σχετικά κοντά μας, θα έχουμε εύκολη πρόσβαση.

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά το stray.gr και τον Γιώργο Μήλια για τα λουράκια και τα φάρμακα της ψώρας που μας παραχώρησε! Επίσης τον Δημήτρη, την Χρυσιήδα, τον Παύλο, τον Γιώργο και τη Δέσποινα, οι οποίοι όλοι βοήθησαν ώστε να φτάσουν σε εμάς 50 παλέτες απο 6 μικρές κονσέρβες χαμηλής πρωτεϊνης η καθε μία, δηλαδη 300 κονσέρβες, τις οποίες θα μοιράσουμε σε άτομα που το χρειάζονται αλλα και θα ταϊσουμε όσα αδέσποτα βρούμε! Οποιος λοιπόν περιθάλπτει αδέσποτα απο τον Κάλαμο, δεν έχει παρα να επικοινωνήσει μαζί μας στο filozoiki.kalamou@gmail.com .

Μετα χαράς εχθές πήγα στη φίλη μας την Αλπίνα που βοηθάει τις γατούλες, ένα μπουκαλάκι κορτιζόνη, 2 σακιά άμμο και 4 παλέτες κοσνέρβες. Μετα λύπης διαπίστωσα οτι κανένας δεν με βοήθησε με τα φάρμακα που ζήτησα... Λυπάμαι γι'αυτο...


Την Κυριακή 13-3 θα μαζευτούμε τα μέλη και θα βγούμε στο δρόμο να καταγράψουμε τα σκυλάκια στο αρχείο μας, να τα φωτογραφίσουμε, να τους κάνουμε αποπαρασίτωση, να βρούμε όσα έχουν ψώρα και να τους κάνουμε θεραπεία, να ταϊσουμε και να κάνουμε ότι άλλο μπορούμε. Και για να γίνουν αυτά, θα χρειαστώ την βοήθειά σας. Θα χρειαστώ επίσης φίμωτρα διότι, εφόσον πρόκειτε να κάνουμε ενέσεις, υπάρχει κίνδυνος δαγκώματος.

Παρακαλώ πολύ ελέγξτε τη λίστα με τα πράγματα που χρειαζόμαστε και όταν έρθετε την Κυριακή, φέρτε μας ότι μπορείτε. Κυρίως επίγουν τα εξής : Drontal αποπαρασιτικό για σκύλους μεγαλόσωμους, Frontline αμούλες για μεγαλόσωμα, Κολλάρα για ψύλλους. Ό, τι άλλο θεωρείτε εσείς οτι πρέπει να φέρετε είναι ευπρόσδεκτο.

Ένα τελευταίο, επίγει η φιλοξενία ενός μεσαίου μεγέθους σκύλου, που κινδυνεύει να φωλιαστεί. Στο σπίτι που θα φιλοξενηθεί, θα μείνει 4 μηνες, και θα παει εκει εμβολιασμένο, στειρωμένο και με τροφές. Σας παρακαλω προωθήστε να βρούμε κατι, κρίμα είναι να πεθάνει άδικα το σκυλάκι...

Αυτά προς το παρόν, για ότι νεότερο, θα υπάρξει ξανά ενημέρωση.